Städ

Personliga husstädtjänster för alla typer av bostäder. Vi kan göra allt. Kök, badrum, sovrum och vardagsrum. Samma dagstjänst tillgänglig!

Las mer!

Med en noggran städning blir ditt hem extra rent och du får de bästa städade utrymmena. Vårt team Dunav Städ lägger extra tid och energi på ditt hem.

Vi hjälper dig med Flytta ut städning! Fönsterrengöring ingår och vi tar med all utrustning och rengöringsmedel. Din köpare kommer att bli nöjd med ett glänsande hem och du kan spendera tid på andra saker

Oavsett om du flyttar in eller ut, låt Dunav Stad hjälpa dig. Vi har erfarenhet av att arbeta med hyrebyråer och är därför medvetna om vad som krävs för när du flyttar ut.

Vi tar hand om städningen så att du kan göra det du gör bäst. Vi anpassar ett rengöringsprogram så att det passar dig och ditt företags behov. – Ring idag för din lokal Estimate!

Dunav team har sedan tidigare erfarenhet med dessa anläggningar och erbjuder därför de bästa möjliga rengörningstjänsterna för dessa.

Låt barnen njuta av en god och ren omgivning.

Präglas ditt garage av saker du inte har en nytta av längre, saker som endast tar upp utrymme eller behöver ditt garage fräshas upp med en rengöring? Dunav hjälper dig gärna.

Dina fönster har stänk och smutsstreck? Inga problem, vårt team får de och glänsa på noll tid. Vi är endast ett samtal bort!

Om du har kontor och vill ha dem i perfekt skick ring oss!

Äger du en byggnad som behöver någon som är snabb, noggrann och ansvarig för ingång och trappor är du på rätt plats. Dunav team är perfekta arbetare för jobbet!